BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, July 16, 2012

Tatkala gambar berbicara~

::Bismillah::

Tika hati dan minda sedang hebat merangka barisan ayat untuk di tekan pada papan kekunci,
tapi... 
cukuplah gambar sebagai penggantinya.






[bersua kembali setelah 3 tahun meninggalkan bumi MMP]




Kekadang, tak perlu diungkap panjang sedepa bagi mengungkap segala yang bermain di ruang minda. 

Terpulanglah kepada kalian untuk mengintepretasikannya. :)

5 comments:

popeye_ultraman said...

chah,,,,rindu kat mg chah ...
bila lah dpt jmpa mg lagi ....
:'(

MiftahusSyifa' said...

Jangan sedih2, nanti kita jumpa lagi k. Biiznillah~ :)

*ko dtg r BP lk. asyik ak jek yg turun kl. Jemu dh TBS tu nampak muka aku huhu

popeye_ultraman said...

aku nak dok mana kalu g bp chah...
aku nk dtg cm ne dah ai sabtu setiap minggu aku keje,lepas tuh plak ai ahad dah ada kelas...aku nak cuti pon tak menyempat chah..nasib bek ada cuti 16 september,aku rehat bnyak kat umah tidow..kepala aku pon dah penat dok main dengan nombor..huhuhuhuuhu...insyaAllah kalu ada rezeki aku dtg bp k...=)

MiftahusSyifa' said...

meh aku seludup duk kt bilik aku.. rumet aku on je~ xpe2, ada rezeki nt dtgla.. susah nk dtg bp, dtg umah nyai. nt blh round2 klntn. hoho

syahirah said...

insyaAllah aku pasti akan dtg sbb aku pon rindu sambl yang umi buat dulu time spm aku g umah kau chah..
aku akn dtg klntn just antra cepat n lambat je..ape2 aku roger2 r...aku pon dh lama x jenjalan kat kelantan ..=)kau jd tourist guide aku erk ..=)